2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 20:55

Belföld

Hoppál Péter: Függesszék fel az üzletek bérleti díjait

Nyílt levélben kéri a bérleti díjak elengedését Hoppál Péter kormánypárti országgyűlési képviselő a pécsi önkormányzattól, illetve a nagy bevásárló központok tulajdonosaitól. Azt írja,vizsgálják meg a díjak időszakos elengedésének lehetőségét, hogy amelyik vállalkozásnak segít ez a gesztus, az így képes legyen fennmaradni. Ezáltal szavatolható a cégek mielőbbi újraindulása, későbbi hatékony működése. Ellenkező esetben tömegesen mehetnek tönkre pécsi vállalkozások.

  • Hoppál Péter: Függesszék fel az üzletek bérleti díjait

"Sokkal jobb szerintem a bérbeadóknak, hogyha a válság után egy talpra állni képes működő bérlőjük van, mint hogyha utána el kell kezdeni újra meghirdetni és keresni, hogy vajon ki bérelné ki az üresen maradt a tönkrement cégek helyén üresen maradt bérleményeiket"

- jegyezte meg a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője, Hoppál Péter.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Önkritikát is gyakorolt Orbán Viktor a gazdasági évnyitón + videó

Önkritikát is gyakorolt Orbán Viktor a gazdasági évnyitón + videó

Kötelező optimuzmuson belüli, ugyanakkor egy erőt sugárzó beszéd volt Orbán Viktor miniszterelnöknek a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara budapesti gazdasági évnyitóján elmondott felszólalása. Valóban így van? Csuhaj Ildikó, az ATV főmunkatársa és Kacsoh Dániel, a Mandiner fősterkesztő-helyettese vitázott a HírTV stúdiójában. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!