2024. 04. 15. Hétfő Anasztázia, Tas napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 23:30

Belföld

Honvédelmi ipari bázis jön létre Zalaegerszegen

Gyalogsági harcjárművek gyártására és fejlesztésére alapít vegyesvállalatot a német Rheinmetall és a magyar állam Zalaegerszegen. A csaknem 60 milliárd forintos beruházás része a kormány hadiipar és haderőfejlesztési programjának.

  • Honvédelmi ipari bázis jön létre Zalaegerszegen

A Honvédelmi minisztérium bevonásával egy újabb nemzetközi jelentőségű ipari bázis jön létre Zalaegerszegen. Az innovációs és technológiai miniszter szerint ez a két nemzet kiemelkedő együttműködéséről is szól.

A csaknem 60 milliárdos zalaegerszegi beruházás egy hatalmas előrelépés Magyarország történetében. Ezt már a honvédelmi miniszter mondta. Benkő Tibor hozzátette: a hadiipari és a haderőfejlesztési programban nemcsak technikai eszközöket vásárolnak, hanem a magyar emberek biztonságát is szolgálják.

Az új üzemből várhatóan 2023-ban kigördülnek az első járművek.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szakmai rendezvénysorozat a kkv-szektor fejlesztésére + videó

Szakmai rendezvénysorozat a kkv-szektor fejlesztésére + videó

Április 17. és május 29. között országos road-showra indul a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, illetve a Kavosz, amihez médipartnerként kapcsolódik a Világgazdság is. A Napi Aktuálisban arról kérdeztük Szajlai Csabát, a Figyelő és a Világgazdság főszerkesztőjét, hogy mi a témája ennek a beszélgetéssorzatnak. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!