2022. 11. 28. Hétfő Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Belföld

Honvédelmi ipari bázis jön létre Zalaegerszegen

Gyalogsági harcjárművek gyártására és fejlesztésére alapít vegyesvállalatot a német Rheinmetall és a magyar állam Zalaegerszegen. A csaknem 60 milliárd forintos beruházás része a kormány hadiipar és haderőfejlesztési programjának.

  • Honvédelmi ipari bázis jön létre Zalaegerszegen

A Honvédelmi minisztérium bevonásával egy újabb nemzetközi jelentőségű ipari bázis jön létre Zalaegerszegen. Az innovációs és technológiai miniszter szerint ez a két nemzet kiemelkedő együttműködéséről is szól.

A csaknem 60 milliárdos zalaegerszegi beruházás egy hatalmas előrelépés Magyarország történetében. Ezt már a honvédelmi miniszter mondta. Benkő Tibor hozzátette: a hadiipari és a haderőfejlesztési programban nemcsak technikai eszközöket vásárolnak, hanem a magyar emberek biztonságát is szolgálják.

Az új üzemből várhatóan 2023-ban kigördülnek az első járművek.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!