2024. 06. 30. Vasárnap Pál napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Csörte 20:20

Belföld

Hont András kiakadt az EU új vezetőitől

„Vezetési képességek totális hiánya, korrupció, fantáziátlanság” – a publicista nem fukarkodott a jelzőkkel.

  • Hont András kiakadt az EU új vezetőitől

Ahogy korábbi mi is beszámoltunk róla, csütörtök este az uniós vezetők megegyeztek a következő öt év politikai vezetéséről.

Ursula von der Leyen marad az Európai Bizottság elnöke egy második ciklusra,

António Costa lesz az Európai Tanács elnöke, míg Kaja Kallas külügyi és biztonságpolitikai főképviselői posztot kapott.

A hírek kapcsán Hont András is kifejtette véleményét közösségi oldalán, a publicista úgy fogalmazott: „Jó intézmény ez az Európai Tanács is. Felőlük újrázhat egy vezetési képességek totális hiányát bemutató, korrupciógyanúba keveredő, annak kivizsgálását adminisztratíve megakadályozni igyekvő, egyebekben a tökéletes politikai fantáziátlanságot árasztó társalkodónő."

A teljes cikket a Mandiner.hu-n olvashatják. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Sneider Tamás: A Jobbik meg fog szűnni + videó

Sneider Tamás: A Jobbik meg fog szűnni + videó

Elérkeztek a Jobbik végórái - ezt állította Sneider Tamás, a párt korábbi elnöke, arra reagálva, hogy Adorján Béla lett az utódja. Szerinte most olyan elnököt választottak, aki majd végleg lekapcsolja a lámpát.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!