2021. február 25.,
csütörtök, Géza napja

Hollik István: Mindent bevet majd az ellenzék

Hír TV

2018. október 1., hétfő 19:55, frissítve: kedd 02:38

A teljes eszköztárt bevetve indít a jövő tavaszi európai parlamenti választásokig támadásokat a hazai ellenzék a Fidesz-KDNP ellen, elég csak visszagondolni a kvótanépszavazásra, vagy a Hallgatói Hálózat által fémjelzett megmozdulásokra, figyelmeztetett a Fidesz–KDNP frakciószövetség szóvivője hétfőn a hír TV-ben.

Hollik István azt mondta, hogy az Átlátszó és egyéb Soros György által pénzelt hírportálok egyértelműen arra játszanak, hogy gyengítsék a kormánypártokat, kiváltképpen most, amikor óriási tétje lesz az EP-voksolásoknak, de „meg fogjuk védeni az álláspontunkat és megfelelő választ fogunk adni ezekre.”

Szó volt a műsorban arról is, hogy a fent is említett portál arról írt, hogy Orbán Viktor a Videoton BL-selejtező meccsére Bulgáriába magánrepülőgépen utazott. Erre Hollik úgy reagált, különbséget kell tenni magán és hivatalos utak között.

„Hunvald Györgynek is volt magángépe, aminek első útján Veres János akkori pénzügyminiszert fuvarozta. Ezzel szemben Orbán Viktor 30 éve drukkol a Videotonnak, a mérkőzésen Mol-Vidi szurkolóként vett részt ” – jelentette ki a Hír TV-ben a politikus.