2024. 06. 22. Szombat Paulina napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Az életmentő - Semmelweis Ignác igaz története 03:00

Belföld

Hollik István: Karácsony Gergely mutassa meg az adománygyűjtő dobozt!

Másfél hete robbant a botrány Karácsony Gergely mozgalma körül, ám azóta sem reagált érdemben Budapest főpolgármestere.

  • Hollik István: Karácsony Gergely mutassa meg az adománygyűjtő dobozt!

"A titkos-szolgálati jelentés nyilvánosságra kerülése után tíz nappal állt elő Karácsony Gergely azzal, hogy a 99 Mozgalmába, zárt adománygyűjtő ládákon keresztül került 506 millió forint" - mondta a Fidesz Kommunikációs igazgatója videó-nyilatkozatában.

Hollik István emlékeztetett: a főpolgármester szerint ezt az összeget párttársa, Perjés Gábor fizette be a mozgalom számlájára készpénzben (ráadásul nagyrészt külföldi valutában). A politikus arra kéri a főpolgármestert, hogy mutassa meg a rejtélyes adománygyűjtő dobozt, legalább egy fénykép formájában.

 

Hollik István hozzátette: "A főpolgármester története, vagy inkább meséje nagyon gyenge lábakon áll, azóta ezernyi ellentmondás és kérdés merült fel ezzel kapcsolatban, sőt még a pénzmosás gyanúja is. Ennek ellenére Karácsony Gergely tíz napja hallgat, ahogy a készpénz-befizető párttársa Perjés Gábor is."

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk – Manfred Weber nem a Fideszt, hanem a magyarokat akarja büntetni + videó

Vezércikk – Manfred Weber nem a Fideszt, hanem a magyarokat akarja büntetni + videó

Orbán Viktor pénteken Berlinben adott interjút a Kossuth Rádiónak. Ebben többek között Manfred Weberről néppárti vezetőről mondott meghatározásokat. Hogy mit gondolnak erről a Vezércikk vendégei – Ferencz Orsolya miniszteri biztos, Kacsoh Dániel a Mandiner főszerkesztő-helyettese és Rákay Philip kreatív producer – kiderül a ma esti adásból.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!