2024. 04. 28. Vasárnap Valéria napja
Jelenleg a TV-ben:

Körhinta

Következik:

Híradó 15:05

Belföld

Hollik István: A magyarok nem kérnek az illegális bevándorlásból és a migránsgettókból

A magyarok a nemzeti konzultációval egyértelműen megüzenték Brüsszelnek és a dollárbaloldalnak, hogy nem kérünk az illegális bevándorlásból és a migránsgettókból - mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez pénteken eljuttatott videónyilatkozatában.

  • Hollik István: A magyarok nem kérnek az illegális bevándorlásból és a migránsgettókból

Hollik István közlése szerint a nemzeti konzultáción keresztül több mint másfél millió ember fejtette ki a véleményét a magyar szuverenitást leginkább érintő kérdésekről.

Hozzátette, hogy 2015 óta Brüsszel - a magyar dollárbaloldallal szövetségben - azon munkálkodik, hogy minden akadályt elhárítson az illegális bevándorlók tömegei elől, és így korlátlanul és ellenőrizetlenül érkezhessenek milliók Európába.

Hangsúlyozta, hogy Brüsszelt és a dollárbaloldalt még a tavalyi, Izraelt ért terrortámadás és az azt követő nyugat-európai terrorpárti tüntetéssorozat, valamint merényletek sem térítették jobb belátásra. "Sőt, épp ellenkezőleg: a brüsszeli bürokraták előálltak az új migrációs paktummal, amellyel szétterítenék a terrorveszélyt Európában és migránsgettókat hoznának létre" - fogalmazott Hollik István.

A Fidesz kommunikációs igazgatója úgy folytatta, ezt a tervet a dollárbaloldal képviselői mind megszavazták és szándékaikat most már nem is titkolják: Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke nemrég be is vallotta, hogy az illegális bevándorlók elleni politika miatt tartják vissza a Magyarországnak jogosan járó uniós forrásokat.

"Hát mi ez, ha nem nyílt politikai zsarolás" - tette fel a kérdést Hollik István.

Kiemelte, hogy a nemzeti konzultáció segítségével azonban a magyar emberek egyértelmű üzenetet küldtek Brüsszelnek és a dollárbaloldalnak: "továbbra sem vagyunk zsarolhatók, az illegális bevándorlás ügye nem alku tárgya, nem fogjuk hagyni, hogy az illegális bevándorlókkal elárasszák Magyarországot".

"A Fidesz-KDNP ezért továbbra is kiáll az illegális bevándorlás ellen, hiszen Magyarország a magyaroké" - mondta Hollik István.

MTI 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Orbán Viktor fővárosi fejlesztésekről tárgyalt

Orbán Viktor fővárosi fejlesztésekről tárgyalt

Budapesten több helyszínen tájékozódott és tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke a főváros helyzetéről, problémáiról, fejlesztésekről - olvasható Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetőjének az MTI-hez eljuttatott hétvégi kampányösszefoglalójában.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!