2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Híradó 19:00

Belföld

Hollik: Az európai baloldalnak most a saját háza táján kell rendet tennie

A brüsszeli korrupciós botrány az évtized legnagyobbja - így fogalmazott Hollik István a Kossuth rádióban. A Fidesz kommunikációs igazgatója arról beszélt, az ügy főszereplői baloldali politikusok, köztük az Európai Parlament volt szocialista alelnöke, Eva Kaili. A politikus szerint, Brüsszel nem képes Európa érdekeit meghatározni és aszerint cselekedni.

  • Hollik: Az európai baloldalnak most a saját háza táján kell rendet tennie

Hollik István a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában közölte: 2010 óta, mióta Magyarországnak nemzeti kormánya van, azt hallják az európai baloldaltól, hogy az országban gond van a jogállamisággal.

Azok oktatgatnak minket, akik az évtized legnagyobb korrupciós botrányába keveredtek bele - hangsúlyozta a kormánypárti politikus, aki egyúttal jelezte: a fejlemények után még annyira sem tudják elfogadni az európai baloldal leckéztetését, mint eddig.

Arra a kérdésre, hogy az európai baloldali képviselők kinek az érdekét képviselik, Hollik István elmondta, Brüsszel nem képes Európa érdekeit meghatározni és a szerint cselekedni. Az EU valamennyi válságot félrekezelte - közölte, példaként említve a migrációs krízist, a koronavírus-járványt és az ukrajnai háború miatti "elhibázott szankciókat".

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint vannak olyan európai baloldali képviselők, akiket a magyar "dollárbaloldalhoz" hasonlóan megvettek, és ők nem az európai emberek érdekét képviselik.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!