2024. 07. 24. Szerda Kinga, Kincső napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:55

Belföld

Hollik: Az ellenzék pártpolitikai célokra használja a koronavírust

Nem szabad alábecsülni a koronavírust, de a pánikkeltés sem célravezető - ezt az elvet tartja irányadónak a Fidesz kommunikációs igazgatója. Hollik István A Nyolcas című műsorunkban arra kérte az ellenzék képviselőit, hogy ne csináljanak pártpolitikai kérdést a járványból.

  • Hollik: Az ellenzék pártpolitikai célokra használja a koronavírust

"Vannak, akik ebből is napi politikát próbálnak csinálni és napi politikai előnyökért képesek ebből is hasznot húzni, ami azért furcsa, mert múlt héten Pintér Sándor több órán keresztül tájékoztatta az egész operatív törzs működéséről minden frakcióvezetőt, minden parlamenti pártnak a frakcióvezetőjét, ott voltak a Gyurcsány-féle pártból is, érdekes módon akkor még szolidabban fogalmaztak, aztán kijöttek, valószínűleg Fletó helyretette őket és akkor visszaálltak a vágányra és ebből is pártpolitikát akarnak csinálni. Mi azt kérjük továbbra is, hogy ezt ne tegyék."

- mondta Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Ismét ellentmondásba keveredett Magyar Péter + videó

Ismét ellentmondásba keveredett Magyar Péter + videó

Két nappal ezelőtt még arról posztolt, hogy pártja figyelni fog arra, hogy a hölgyek egyenlő képviselettel rendelkezzenek minden poszton, most viszont a nemi egyensúlyok érvényesülését szegte meg egy új pozíció kedvéért.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!