2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

Hoffmann Rózsa új feladatot kap

Távozik a közoktatási államtitkárság éléről Hoffmann Rózsa – ezt Harrach Péter mondta a Hír Televíziónak.

Harrach Péter hozzátette: az új kormány összetételéről a végső döntést Orbán Viktor miniszterelnök hozza meg, így még nem tudni, hogy ki lesz Hoffmann Rózsa utóda.

A köznevelési államtitkár a hírre reagálva azt mondta: ő már februárban jelezte az emberi erőforrások miniszterének, hogy nem kíván államtitkár lenni a harmadik Orbán-kormányban. Információink szerint Hoffmann Rózsa az Országgyűlés oktatási bizottságának elnöki posztján folytathatja a munkáját, de a jövőre vonatkozó terveiről mindaddig nem beszél, amíg hivatalos választ nem kap Balog Zoltántól.

– Megújítottuk a köznevelés rendszerét, egy folyamatnak a közepén vagyunk, az a fontos, hogy ezt folytassuk, erre pedig az ország április 6-án igent mondott. Hogy ki, milyen szereplő, milyen pozícióban folytatja, az másodlagos kérdés. Egyébként én miniszter úrnak elmondtam, úgy vélem, hogy nem nekem kellene talán folytatni, de hivatalos választ nem kaptam még rá, addig pedig nem illik erről a kérdésről nyilatkoznom – mondta Hoffmann Rózsa.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!