2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:25

Belföld

Hivatalos: Brenner Koloman, a Jobbik főpolgármester-jelöltje visszalépett + videó

A mai nappal felfüggesztem a főpolgármester-jelölti kampányomat, és arra kérem a támogatóimat, hogy a főpolgármester-választáson Vitézy Dávidot támogassák – közölte Brenner Koloman az Indexszel.

  • Hivatalos: Brenner Koloman, a Jobbik főpolgármester-jelöltje visszalépett + videó

A Jobbik politikusa kifejtette: „Amikor november 21-én elkezdtem a Tegyük rendbe Budapestet! programom részleteit ismertetni, azért fogadtam el a Jobbik – Konzervatívok vezetésének felkérését a főpolgármester-jelöltségre, mert meggyőződésem, hogy sem a fideszes egypárti túlhatalom jelöltje, sem a balliberális oldal a Karácsony Gergely mögé felsorakozó pártokkal nem egy polgári Budapestben hisz, hanem zsákmányként tekint a fővárosra, már jó előre szétosztva a még el sem ejtett medve bőrét. A fideszes túlhatalom pedig hosszú ideje önkormányzat- és fővárosellenes politikát folytat a források elvonásával” – fogalmazott Berenner, aki szerint Vitézy Dávid személye és szakmai elhivatottsága garancia lehet a jövőben.

A Jobbik főpolgármester-jelöltje már a csütörtök esti Napi Aktuális műsorunkban beszél esetleges visszalépéséről:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!