2021. 12. 09. Csütörtök Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Hitlerhez hasonlította Orbán Viktort Márki-Zay Péter

Hitlerhez hasonlította Orbán Viktort Márki-Zay Péter. Hódmezővásárhely ellenzéki polgármestere a Deák téren meggyilkolt két fiatal miatt szervezett tüntetés kapcsán azt mondta, a demonstráció a Fideszt szolgálta, a miniszterelnök pedig ezzel olyan gumicsontot talált, amivel meg lehet osztani az országot. Márki-Zay szerint Orbán Viktor csak indulatokat kelt az eset kapcsán és úgy cselekszik, mint Adolf Hitler a zsidósággal. A politikus korábban doktori disszertációjában még azt írta, a negyvenes évekig nem korlátozták a hazai zsidóság szabadságjogait és gazdasági szerepét. Márki-Zay Péter videójában nem fejezte ki részvétét az áldozatok iránt.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!