2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

A Pál utcai fiúk

Következik:

Híradó 15:10

Belföld

Hidvéghi: Ott indítson eljárást Vera Jourova, ahol van miért

Fejezze be a képmutató politikai támadásokat az Unió jogállamisági ügyekért felelős biztosa, és ott indítson eljárást, ahol van miért. Erre szólította fel Vera Jourovát Hidvéghi Balázs. A fideszes EP-képviselő emlékeztetett, a jobboldali magyar, lengyel, szlovén és bolgár kormányt emberek milliói választották meg demokratikus körülmények között. Ezzel szemben Máltán egy újságírónő meggyilkolásának szálai a baloldali kabinethez vezetnek, azaz nem hazánkban, hanem máshol beteg a demokrácia.

  • Hidvéghi: Ott indítson eljárást Vera Jourova, ahol van miért

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!