2024. 02. 28. Szerda Ákos, Bátor napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Hidvéghi Balázs: Magyarországnak a saját érdekeit kell nézni

Hidvéghi Balázs szerint az EP-kampány egy olyan nagy politikai küzdelem, amely valójában Európa és az európai nemzetek, így Magyarország jövőjéről is szól. A Fidesz kommunikációs igazgatója az ECHO TV Jó reggelt! című műsorában azt mondta, azt szeretnék, hogy az intézkedések minél hatékonyabban és gyorsabban elfogadásra kerüljenek.

  • Hidvéghi Balázs: Magyarországnak a saját érdekeit kell nézni

Hidvéghi Balázs úgy nyilatkozott, hogy a kormány hétfőn elindítja a tájékoztatási kampányt, aminek célja, hogy ismertessék azokat a brüsszeli terveket, amelyek Európát és az EU-t alapjaiban alakítanák át.

„A jelenlegi bevándorláspárti brüsszeli elit azon igyekszik, hogy minél több migrációval kapcsolatos döntést még áterőltessenek és elfogadtassanak az EP-választás előtt, kész helyzet elé akarják állítani az európai országokat” – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója az ECHO TV-n. 

Hidvéghi hozzátette, az Orbán-kormányok ideje alatt a kiszámíthatóság volt meghatározó, és mindig a nemzeti érdekből indulnak ki. 

„Magyarországnak a saját érdekét kell elsőként nézni és ezt elhelyeznie egy tágabb összefüggés rendszerében. Figyelnünk kell azokra a nagy hatalmakra, amelyek egyrészt szövetségeseink, meg azokra is, akik közel vannak hozzánk” – nyilatkozta, majd hozzátette: „Azt szeretnénk elérni, hogy a nagyhatalmak érdekeltek legyenek abban, hogy Magyarország sikeres legyen”. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!