2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Láncreakció 04:40

Belföld

Hiába minden, úgy tűnik, Magyar Péter inkább csak a baloldalon garázdálkodik

  • Hiába minden, úgy tűnik, Magyar Péter inkább csak a baloldalon garázdálkodik

Folyamatosan hömpölyög a tömeg, alig látni a végét, lassan megtelik a Kossuth tér, de a környező utcák sem üresek.

Zúg a Mocskos Fidesz!, tele van ellenzéki zászlókkal, O1G-jelekkel a sokaság, ó, de hát lengedeznek a magyar zászlók is, pedig nem játékai ők mindenféle szélnek.

Fiatalok, idősek, családok mindenütt.

Az elemzők szerint ez valami újnak a kezdete lehet, a rendezvény egyszerre üzenet a leszerepelt ellenzéknek és a Fidesz-kormánynak is. Még kér a nép!

Akár úgy is összegezhetnénk a csalódottsággal terhes indulattal megfogalmazott üzenetet, hogy előbb-utóbb politikai fordulat következik az ország élén. Csak győzzék az érintettek kivárni!

2018. április 14-én valóban rengeteg ellenzéki érzelmű, csalódott állampolgár vonult az utcára Budapesten, az újabb jobboldali kétharmadot hozó választást követően.

A teljes cikket a Mandiner oldalán olvashatják, IDE KATTINTVA.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!