2023. 09. 26. Kedd Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

„Hiába az ellenzék hergelése, tanárból van elég”

Idén 716-ezer általános iskolás ült be a padokba. Idén jelentősen változott a tanév rendje: hosszabbak lesznek az év közbeni szünetek. Az iskolák és a pedagógusok is felkészülten kezdték az új tanévet - közölte a közoktatási államtitkár. Maruzsa Zoltán hozzátette: hiába az ellenzék hergelése, tanárból van elég.

  • „Hiába az ellenzék hergelése, tanárból van elég”

A Budapesti Csík Ferenc iskolában az elsősök versmondásával köszöntötték az új tanévet az évnyitón. Az iskolában érettségizett a 2012-es londoni olimpiai bajnok kajakos is. Dombi Rudolf büszke arra, hogy ebbe az iskolába járhatott, és dicsőséget szerezhetett nekik.

Az iskola tavaly ünnepelte fennállásának 150. évfordulóját.

Az ingyenes tankönyveket is megkapták a diákok és hiába az ellenzék riogatása pedagógusból is van elég - jelentette ki Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkár.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!