2024. 05. 27. Hétfő Hella napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Belföld

Hiába a névváltoztatás, még mindig a baloldalt támogatja a Jobbik

Gyöngyösi Márton még 2022-ben azt hangoztatta, hogy a Jobbik nem indul együtt a DK-val semmilyen választáson, most mégis számos olyan polgármesterjelöltet támogatnak, akik DK, MSZP vagy Párbeszéd színekben politizál, írta meg a Magyar Nemzet.

  • Hiába a névváltoztatás, még mindig a baloldalt támogatja a Jobbik

– Dobrev Klára egy virtigli baloldali alternatívát kínál Orbán Viktor kormányához képest, a Jobbik egy karakteresen jobbközép párt. Dobrev nemhogy választást, de még egy előválasztást sem tudott megnyerni.

A jövőben nem indul majd együtt a Jobbik a DK-val semmilyen választáson, mert az április 3-i eredményekből is látszik, hogy ez nem egy sikeres recept

– szögezte le még 2022 októberében Gyöngyösi Márton.

Hasonló kritikát fogalmazott meg a párt elnöke még idén március végén is, amikor Karácsony Gergely főpolgármester, Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció árnyék-miniszterelnöke és Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke bejelentette, hogy a DK, az MSZP és a Párbeszéd stratégiai együttműködésről szóló megállapodást kötött, ami az Orbán-kormány leváltásáról, majd egy szociáldemokrata–zöld kormányzásról szól.

A teljes cikket a Magyar Nemzet oldalán olvashatják, IDE KATTINTVA.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Mutatjuk, mit érdemes tudni a Tisza Pártot behálózó csalás-sorozatról

Mutatjuk, mit érdemes tudni a Tisza Pártot behálózó csalás-sorozatról

Néhány héttel ezelőtt robbant a hír, hogy a magát korrupcióellenes harcosként bemutató, a közélet megtisztulását hirdető Magyar Péter egyik legközvetlenebb bizalmasáról, gazdasági vezetőjéről, S. Máriáról kiderült, hogy egy 1200 embert megkárosító csalássorozatban való részvételéért több év szabadságvesztésre ítélte a bíróság.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!