2022. 09. 25. Vasárnap Eufrozina, Kende napja
Jelenleg a TV-ben:

Balaton retró

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Hétvégi korlátozások Budapesten

Ezen a hétvégén is lezárták a főváros nagyobb parkjait, ahol korábban sokan pihentek, sportoltak. Nem lehet látogatni sem a Hajógyári- sem a Margitszigetet. Ezért olyan kisebb parkok, füves területek lettek népszerűek, amelyek korábban üresek voltak. A Hír TV tudósítója, Méhész András azt próbálta kideríteni, hogy milyen hatékonysággal ellenőrzik ezeket a helyeket a rendőrök és a közterület-felügyelők.

  • Hétvégi korlátozások Budapesten

Méhész András elmondta, hogy ezen a hétvégén is zárva maradtak a Normafán a parkolók és nem üzemelt a Libegő sem. Viszont eddig kevésbé felkapott zöld területek népszerűvé váltak a budapestiek körében. Ilyen többek között a Rákospatak és környéke, de sokan gyűltek össze az óbudai parkokban is és sokan töltik szabadidejüket az újbudai Bikás-parkban vagy a Feneketlen-tó környékén.

A tudósító megjegyezte, hogy hatósági intézkedést sehol nem látott. 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Svenk: A Nyugati nyaralás díszbemutatóján jártunk

Svenk: A Nyugati nyaralás díszbemutatóján jártunk

Nézőcsúccsal robbant be a hazai mozikba az új krimi-vígjáték, a Nyugati nyaralás. A moziról mások mellett Szervét Tibor nyilatkozik. Teniszpartnerét az egykori profi játékos, Noszály Sándor alakítja a filmvásznon. 

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!