2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Híradó 20:00

Belföld

Hazavinnék V. Lászlót

V. László szabadlábra helyezését indítványozta a férfi ügyvédje a Központi Nyomozó Főügyészségen. Nagy Gábor azért kért házi őrizetet az előzetes letartóztatás helyett, mert szerinte négy hónap alatt egyetlen bizonyítékot sem tárt eléjük a főügyészség.

A diszkókirályként emlegetett V. László a gyanú szerint magas rangú rendőröket fizetett le, akik cserébe tájékoztatták a rendőrségi razziákról, illetve segítettek neki eltussolni a botrányos ügyeket. A rendőrségi korrupciós ügy június elsején robbant ki, amikor a vállalkozóval együtt őrizetbe vették Kalmár Tamást, a Budapesti Rendőr-főkapitányság közrendvédelmi főosztályának vezetőjét és H. Lajost, a Nemzeti Nyomozó Iroda speciális bűncselekmények elleni osztályának vezetőjét.

„Annak ellenére, hogy a büntetési törvény kimondja a soronkívüliség követelményét, a mai napig egyetlen terhelő tanúvallomást, okirati bizonyítékot nem tártak ügyfelem elé. Ily módon teljesen ellehetetlenül a védekezés, nem tud mi ellen védekezni. Legmarkánsabban ezt az okot fogalmaztuk meg” – mondta Nagy Gábor a Hír TV-nek.

V. Lászlóval kapcsolatban a hét végén megszólalt Magyar Róbert is. A fekete sereg vezére a Hír TV-nek adott exkluzív interjúban azt mondta: további egyenruhásoknak kéne börtönben lenniük.

Az exkluzív interjú bővebb változatát kedden 19 óra 30 perckor a Hír TV Riasztás című műsorában láthatják.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!