2024. 05. 30. Csütörtök Janka, Zsanett napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:45

Belföld

Házakat veszélyeztet az árvíz

Több házat is veszélyeztet a víz Győr-Moson-Sopron, Vas és Somogy megyében.

A nagy mennyiségű eső miatt Rábatótfaluban két házat is homokzsákokkal védenek, Kámon pedig egy áteresztő csatornát vágtak át, hogy a hirtelen lezúduló csapadéktól védjék a lakóépületeket. A Somogy megyei Bolhón a víz négy házat vett körbe, melyek közül az egyikbe be is tört. Az épületből egy ötgyerekes családot kellett kitelepíteni.

„Az éjszakai heves esőzések következtében a dél-somogyi településen több helyszínen is tűzoltói beavatkozásra volt szükség. Pincékbe, melléképületekbe tört be a víz. Egy lakóházból öt gyermeket kellett az éjszaka folyamán elszállásolni, ők rokonokhoz mentek, a reggel folyamán visszamehettek otthonukba” – közölte Bázelné Mihályka Szabina, a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!