2023. 06. 08. Csütörtök Medárd napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Belföld

Hazaárulónak nevezte az újságírókat a DK-s Molnár Csaba

Hazaárulónak és propagandistának nevezte az őt kérdező újságírókat Molnár Csaba. A DK-s EP-képviselő egyúttal úgy fogalmazott: ostoba kérdést tett fel neki egy médiamunkás.

  • Hazaárulónak nevezte az újságírókat a DK-s Molnár Csaba

Az úgynevezett árnyékkormányinfóra az ellenzékkel szimpatizáló sajtó most sem volt kíváncsi. Molnár Csaba a jelen lévő újságírókat azonban többször is sértegetni kezdte. A propagandistázáson azonban most túl ment, és hazaárulónak nevezte az MTVA riporterét.

A politikus a tájékoztatón immár sokadik alkalommal, ismét személyeskedett az újságírókkal.

Az EP-képviselő szerint ugyanakkor abban, hogy Kálmán Olga korábban újságíróként dolgozott, most pedig a Gyurcsány-párt képviselője, abban semmilyen kivetnivaló nincs.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Napindító - 80 éves Stefka István

Napindító - 80 éves Stefka István

Mintegy 50 éve újságíró, dolgozott a Magyar Televízió A Hét című műsorában is, műsorvezető, majd később főszerkesztő lett. Számtalan újságban írt és ír ma is. Ma 80 éves Stefka István.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!