2023. 12. 02. Szombat Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Célpont 09:10

Belföld

Hatalmas felhőszakadás Budapesten

Tengelyig jártak a felhőszakadást követően az autók a fővárosban. Egyes helyszíneken a buszközlekedés is leállt a járhatatlan utak miatt. A helyenként ötven milliméter csapadékot hozó zivatar következtében fák dőltek az úttestre.

  • Hatalmas felhőszakadás Budapesten

Tövestül szakította ki a földből a fát a szél Budapest belvárosában. A hirtelen lezúduló, nagy mennyiségű csapadék fennakadásokat okozott az utakon. Volt olyan útszakasz, ahol a BKK járatainak is meg kellett állni, mert nem tudtak tovább haladni a tengelyig álló vízben.

Nem csak az autósokat érte váratlanul a nagy mennyiségű csapadék. A vágány utcai vasúti felüljáró alatt olyan sok víz gyülemlett fel, hogy még a biciklisek sem tudtak zökkenőmentesen áthaladni alatta. A vihar miatt közel száz helyszínre riasztották a tűzoltókat Budapesten.

A nagy szél miatt egy fa rádőlt a felsővezetékre Pestszentlőrincnél, ezért a Budapest-Záhony vonalon késtek a vonatok. Az Országos Meteorológiai Szolgálat 7 megyére adott ki másodfokú, vagyis narancssárga riasztást.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!