2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Belföld

Hatalmasat bukott a Momentum

Donáth Anna és Cseh Katalin elvesztették mandátumukat Brüsszelben.

  • Hatalmasat bukott a Momentum

Emlékezetes, az olimpia megfúrásával 2017-ben ismertté vált párt nem engedte be az MTVA stábját sem az eredményváróra. Már akkor is tudták minden bizonnyal: hatalmas lesz a bukás.

A Momentum nem érte el az 5 százalékos bejutási küszöböt,  nagyon messze volt tőle, így nem lesznek képviselői Brüsszelben.

A párt ugyanis a szavazatok 4 százalékának közelébe sem került, mellyel eldőlt: Donáth Annát és Cseh Katalint hazazavarták Brüsszelből a magyarok.

Nem véletlen a szégyenkezésük, pár nappal ezelőtt még azzal haknizták körbe a hazai sajtót, hogy két mandátum meglesz, de egy biztosan.

Az sem jött össze. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!