2024. 05. 10. Péntek Ármin, Pálma napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

Hat fővárosi park megújításáról lehet véleményt nyilvánítani online

Hat budapesti park megújításáról lehet véleményt nyilvánítani online, a www.kozossegitervezes.hu oldalon - közölte a Főpolgármesteri Hivatal pénteken az MTI-vel.

  • Hat fővárosi park megújításáról lehet véleményt nyilvánítani online

Azt írták, hogy a Városháza park, a Városmajor, a Vérmező, a II. János Pál pápa park, a Nehru part és a Horváth-kert kialakításához lehet hozzászólni.

A fővárosi önkormányzat fontos célkitűzése, hogy több és jobb park álljon a városlakók rendelkezésére, a budapesti vezetés pedig elkötelezett, hogy ezek jövőjét közösen határozhassák meg az itt élők - írták.

A felmérésben a jelenlegi használati szokások és a jövőre vonatkozó vágyak egy egyedi, magyar fejlesztésű térképes felületen jelennek meg - emelték ki.

A hat helyszín sokban különbözik egymástól, de közös bennük, hogy a megújítás után mindegyik az eddiginél több lehetőséget biztosít majd a budapestieknek szabadidejük tartalmas és egészséges eltöltésére - írták.

www.kozossegitervezes.hu oldalon nem csupán a kérdőív kitöltésére van mód, de regisztráció után kommentelni, beszélgetni is lehet - olvasható a közleményben.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Magyar Péter tovább fokozza + videó

Magyar Péter tovább fokozza + videó

Nem blokkolták az internetet Magyar Péter rendezvényén - közölte a rendőrség. Azt is hozzátették: a politikus által közzétett fotókon nem egy internet korlátozására alkalmas eszköz látható, hanem egy szolgálati rádiókészülék.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!