2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Belföld

Hat év első fokon a volt bűnügyi osztályvezetőnek

Vesztegetés miatt első fokon hat év börtönre ítélte a Miskolci Törvényszék a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság volt bűnügyi osztályvezetőjét.

A bíróság szerint S. Csaba két évvel ezelőtt félmillió forint kenőpénzt fogadott el egy elítélt okmánybélyeg-hamisítótól, akinek azt ígérte, hogy a kapcsolatain keresztül elintézi a büntetés enyhítését. A rendőrre akkor csaptak le kollégái, amikor az M3-as autópálya egyik benzinkútjánál átvette a pénzt. Az ügy felderítésében a rendőrség belső elhárítása, a Nemzeti Védelmi Szolgálat vett részt.

„Ezzel az üggyel talán azt is tudnám igazolni, hogy sokszor elhangzik, hogy csak a kisrendőrök, meg a kis beosztású emberek vonatkozásában jár el a Nemzeti Védelmi Szolgálat. Egyáltalán nem így van. Ez az ügy is nagyon hűen tükrözi, hogy magas beosztású vezetőkre nézve is eljár a Nemzeti Védelmi Szolgálat, hiszen korábban bűnügyi igazgató is volt ebben a megyében, igaz, hogy megbízottként dolgozott, de bűnügyi igazgató is volt. Ez egy nagyon magas beosztás a rendőri hierarchiában” – közölte Szabó Jenő, a Nemzeti Védelmi Szolgálat főigazgató-helyettese.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!