2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 20:55

Belföld

Hat és fél milliárd forintos közútfejlesztés Jász-Nagykun-Szolnok megyében

Hat és félmilliárd forintból újulnak meg idén Jász-Nagykun-Szolnok megye útjai. A legfrissebb beruházás ma fejeződött be. Átadták azt az 5,3 kilométeres útszakaszt, amely Törökszentmiklóst és Martfűt köti össze. A Magyar Falu Program részeként 860 millió forint, tisztán hazai forrásból felújított szakaszon biztonságosabb és gyorsabb lesz a közlekedés, javul a kistelepülések megközelíthetősége, így az ott élők életminősége is.

  • Hat és fél milliárd forintos közútfejlesztés Jász-Nagykun-Szolnok megyében

 

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Jakab Péter elárulta, hogy Osváth Zsolt mennyire tud szeretni és miért nem lett a DK árnyékkormányának tagja + videó

Jakab Péter elárulta, hogy Osváth Zsolt mennyire tud szeretni és miért nem lett a DK árnyékkormányának tagja + videó

Jakab Péter, a Nép Pártjának elnöke volt a vendége a Gulyás Márton-féle Partizán legújabb adásának. A politikus részletesen beszélt korábbi szerepéről a Jobbikban, egyértelműen elhatárolódva korábbi politikai megnyilvánulásaitól. Jakab főleg a környezetet hibáztatta, miközben saját cselekedeteiben ma sem lát problémát - számolt be a Mandiner. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!