2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:10

Belföld

Háromnapos üléssel folytatja munkáját a parlament

Háromnapos üléssel folytatja munkáját az Országgyűlés a következő két hétben.

  • Háromnapos üléssel folytatja munkáját a parlament

A házelnök napirendi javaslata alapján az ülés hétfőn 13 órakor, napirend előtti felszólalásokkal indul, majd azonnali kérdések hangozhatnak el két órában.

A képviselők kedden az aradi vértanúkra emlékezéssel kezdik az ülésnapot, a napirend előtti felszólalásokat követően pedig hét előterjesztésről döntenek. A parlament több nemzetközi szerződés kihirdetése után a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) idei költségvetését is módosíthatja.

A szavazások befejeztével öt indítványról tartanak általános vitát. Egyebek mellett terítékre kerül az állattenyésztők napjának kijelöléséről szóló kormánypárti előterjesztés, valamint a kabinet energetikai tárgyú törvénymódosító javaslatai is.

A parlament őszi ülésszakjának második ülése október 12-én, hétfőn ér véget, amikor a képviselők újra két órában tehetnek fel azonnali kérdéseket a kormány tagjainak.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!