2024. 03. 05. Kedd Adorján, Adrián napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 06:00

Belföld

Három új üzletet nyitott a SPAR

  • Három új üzletet nyitott a SPAR

Több mint 800 millió forintból nyitotta meg 3 új üzletét a SPAR Magyarország. Mindegyik épület korábban is élelmiszer boltként működött. Az egyik Andrássy úti üzlet turisztikai szempontból is kiemelkedő helyen van - mondta el az áruházlánc ügyvezető igazgatója.

Az Andrássy út ugye Budapestnek az a része, ahol a minőségi kereskedelem minden szektora koncentrálódik, ezért nagyon fontos volt a cégünk számára, hogy egy ilyen szép helyen, az Andrássy úton tudjunk üzletet nyitni, ami ezzel az üzlettel sikerül. Nagyon örülünk neki, hogy egy modern környezetben tudunk egy nagyon régóta élelmiszerboltként működő helyen megjelenni - mondta el Heiszler Gabriella, a SPAR Magyarország ügyvezető igazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Megalakult a stratégiai tanácsadó testület

Megalakult a stratégiai tanácsadó testület

A testület célja, hogy elemzésekkel és tanácsokkal segítse a kormány és a miniszterelnök munkáját a kormányzás egyes területeinek stratégiai szempontból történő áttekintésével. A testület elnöke Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!