2023. 11. 30. Csütörtök András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 23:00

Belföld

Három késszúrást ismert el a tizennégyből

Három késszúrást ismert el a 14-ből a Szolnoki Törvényszéken az a férfi, aki a vád szerint meg akarta ölni volt élettársát. Azt nem volt hajlandó megmondani, hogy a többi szúrás kitől származik. Áldozata még mindig kórházi kezelésre jár.

A vádirat szerint R. Rudolf kezdetektől ivott és verte élettársát. A nő 13 évig bírta. A férfi nem nyugodott bele a szakításba, két éven át zaklatta. Amikor megtudta, hogy volt élettársának új kapcsolata van, azzal fenyegette, hogy megöli. A gyilkosságot meg is kísérelte.

– Előbb a karomba szúrt, utána a hasamba. Amikor hasba szúrt, akkor már üvöltöztem, a földre huppantam, de még amikor a földön ültem, még akkor is vagdosta belém a kést” – mondta Polgár Mihályné sértett.

Az üvöltésre kiszaladt a szomszédasszony. Az áldozat annak köszönheti életét, hogy a szomszédasszony kiabálni kezdett.

– Hallotta a hangomat, hogy ordibáltam, hogy „meghalt, meghalt, megölte”, ilyeneket ordibáltam és ő megijedt biztos – idézte föl D. Ferencné tanú.

A vádlott 14-szer sújtott le az ügyészség szerint. „A kezében tartott 25,5 centiméter hosszúságú zsebkéssel több alkalommal, kis, közepes, illetőleg közepes erővel a sértettet a nyakán, a hasán, a mellkasán, valamint a védekezés miatt maga elé tartott karján megszúrta” – ismertette Mészáros Anikó, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség ügyésze.

R. Rudolf azt vallotta, hogy mindössze háromszor szúrt. Arra a kérdésre, hogy akkor a többi 11 késszúrás hogy került az áldozatra, a vádlott azt felelte, hogy biztosan nem ő csinálta, „száz százalék”. Azt viszont nem volt hajlandó elárulni, hogy kitől származhattak a további szúrások.

A megszurkált nő még mindig kórházi kezelésre jár. A vádlottat életfogytiglanra is ítélheti a bíróság, ha bűnösnek találja az előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés kísérletében.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!