2024. 09. 11. Szerda Teodóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:00

Belföld

Három fiatalt sodort el a Duna, mert olyan helyen buliztak, ahol tilos + videó

Három fiatalt sodort el a Duna, mert ott buliztak, ahol nem lett volna szabad. Ez a hely pedig az Erzsébet híd budai hídfőjénél lévő csatornakifolyó.

  • Három fiatalt sodort el a Duna, mert olyan helyen buliztak, ahol tilos + videó

Rövid idő alatt nagyobb mennyiségű csapadék hullott le. Területi átlagban 10-15 milliméter közötti csapadék összeget mértünk.

Erről a Hungaromet meteorológusa számolt be híradónknak. Hiába a vihar, több fiatal úgy döntött, hogy olyan helyre megy bulizni ahol nem lett volna szabad.

Rizmayer Mihály - riporter, HÍR TV: "Olyan helyen állok az Erzsébet híd lábánál a Buda hídfőnél, ahol nem igazán állhatnék. És ahogy mögöttem egy tábla is jelzi, hogy ide be sem szabad lépni, mert tilos és életveszélyes.2

A tiltótábla ellenére, körülbelül harminc fiatal mégis bement és ott múlatta az időt. A baj hajnal három órakor történt. A helyszínre először a tűzoltók érkeztek ki.

Kiss Ádám - a Fővárosi Katasztrófavédelem szóvivő-helyettese: "A fővárosi hivatásos tűzoltók öt tűzoltó járművel, és a Szent Flórián tűzoltó hajóval érkeztek a helyszínre. Az egységet a járművekkel a parti szakaszt, míg a hajóval a Dunát vizsgálták át a Rákóczi híd és az Erzsébet híd közötti szakaszon."

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!