2023. 09. 26. Kedd Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Szomszédaink a magyarok - Auzstria, Horvátország, Szlovénia 03:00

Belföld

Harmincöt milliárd forintos innovációs támogatási program indul

Harmincöt milliárd forint keretösszegű innovációs támogatási programot indít a kormány, aminek a héten zárul a társadalmi egyeztetése. Az innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkár beszámolója szerint a forrás főként kis- és középvállalkozások, valamint egyetemek, kutatóintézetek számára lesz elérhető.

  • Harmincöt milliárd forintos innovációs támogatási program indul

A 35 milliárdos forintos kutatási- fejlesztési keret a magyar innovációt és a magyar kreativitást erősíti.

"Elfogadtuk a Neumann János programot, abban pedig azt a programot tűztük ki, hogy Magyarország 2030-ra legyen Európa legjobb tíz és a világ legjobb huszonöt innovátor országa között" - mondta Hankó Balázs innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkár.

Hankó Balázs hozzátette: elsősorban a zöld-, és a gazdaság digitális átállása valamint az egészségipar területén várják a pályázatokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!