2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Híradó 20:00

Belföld

Hamarosan megérkezik Budapestre az első repülőgép Afganisztánból

Ma éjszaka leszállhat Budapesten az első repülőgép, amely a magyar honvédek által kimenekített embereket hozza Afganisztánból - jelentette be a Külügyminisztérium államtitkár. A gépen magyarok, afgánok és amerikaiak is vannak, hiszen amerikaiak tucatjait is kimenekíti Magyarország Kabulból. Magyar Levente hangsúlyozta, a magyar kormány álláspontja szerint elfogadhatatlan az a helyzet, amely a kabuli repülőtéren alakult ki, hiszen éppen az amerikai katonák akadályozzák az evakuálást.

  • Hamarosan megérkezik Budapestre az első repülőgép Afganisztánból

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!