2023. 12. 09. Szombat Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Zsuzsi asztala 03:00

Belföld

Hamar gyanúsított lehet Hiszékeny Dezső

Két héten belül gyanúsítottként hallgathatják ki Hiszékeny Dezsőt vesztegetés és más bűncselekmények miatt – értesült a Magyar Nemzet.

Az MSZP-s országgyűlési képviselőt – akinek mentelmi jogát hétfőn függesztette fel a parlament – akár már az első gyanúsítotti kihallgatásakor szembesíthetik azzal a hangfelvétellel, amely a lap információi szerint bizonyítja, hogy az egykori angyalföldi alpolgármester ötmillió forint kenőpénzt kért egy kerületi üzlethelyiség bérleti jogáért. A Magyar Nemzet parlamenti forrásokból úgy értesült: Kövér László házelnök titkársága a napokban továbbítja a Legfőbb Ügyészségnek azt a jegyzőkönyvet, amelyben Polt Péter legfőbb ügyész indítványa alapján az Országgyűlés felfüggesztette az MSZP-s politikus mentelmi jogát.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!