2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 23:30

Belföld

Hallgat a DK az újbudai pedofilbotrányról + videó

Dobrev Klára közösségi oldalán azt hangoztatja: nemcsak a pedofiloknak jár a legszigorúbb büntetés, hanem azoknak is, akik fedezik, segítik a bűnözőket, vagy elhallgatják gyalázatos tetteiket. A KDNP rámutat: a városrész baloldali vezetése nem beszél arról, hogy tudott-e a bűntényről.

  • Hallgat a DK az újbudai pedofilbotrányról + videó

Gyurcsány Ferenc felesége közösségi oldalára feltöltött videójában azt hangoztatja: az orbáni pedofilhálózat azért tudott ilyen nagyra nőni, mert az elkövetőket sokan, sokféleképpen segítették. A DK EP-képviselője hangsúlyozza: nemcsak a pedofiloknak jár a legszigorúbb büntetés, hanem azoknak is, akik fedezik, segítik a bűnözőket, vagy elhallgatják gyalázatos tetteiket.

Dobrev Klára azonban a legújabb pedofilbotrány kapcsán hallgat.

A rendőrök már házkutatást tartottak az újbudai önkormányzatnál. Azt próbálják kideríteni, hogy érkeztek-e be olyan levelek, amelyekben a szülők a Gazdagréti Szivárvány Óvoda pedofilgyanúba keveredett volt alkalmazottjáról panaszkodtak. A DK-s vezetésű önkormányzat szerint ilyenek nincsenek.

Annyit biztosan tudunk, hogy a szülők már évekkel ezelőtt jelezték az óvoda vezetőjének aggályaikat, kifogásaikat a férfi viselkedésével kapcsolatban. Az újbudai önkormányzat baloldali vezetése eközben mélyen hallgat. Nem beszélnek arról, hogy tudtak-e a bűntényről. Nem beszélnek arról sem, hogy az óvodákat felügyelő alpolgármesterek Orosz Anna és Erhart Attila mit csinálnak tulajdonképpen hiszen a szülők segélykiáltásai láthatóan hidegen hagyták őket – mondta Simicskó István, a KDNP frakcióvezető.

Hozzátette mélyen hallgatnak arról is, hogy a gyanúsított nagy befolyású édesanyja nyugdíjba vonulásáig az önkormányzat óvodákért is felelős igazgatója volt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk – Országjárásra indult Orbán Viktor + videó

Vezércikk – Országjárásra indult Orbán Viktor + videó

Országjárásra indult Orbán Viktor. Eközben Donáth Anna arra panaszkodott, hogy szerinte Magyar Péter támogatói elkezdtek fanatikusan és erőszakosan viselkedni. Holott a Momentum elnöke szerint mindannyiunk felelőssége, hogy „edukálják a követőiket". Hogy mit gondolnak erről a Vezércikk vendégei: Bencsik András, Boros Bánk Levente és Móczár Gábor, kiderült esti adásunkból.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!