2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Belföld

Hajléktalanok és kábítószeresek lepték el Békásmegyer egy részét + videó

Illegális szemét-lerakók, hajléktalanok és kábítószeresek lepték el a III. kerületi Ezüst-hegyet - írja a Metropol. Bús Balázs, a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltje szerint megdöbbentő, hogy ilyen előfordulhatott Óbudán.

  • Hajléktalanok és kábítószeresek lepték el Békásmegyer egy részét + videó

Óbudai no-go zóna: drogosok, hajléktalanok foglalták el az Ezüsthegyet - írja a Metropol. Az internetes portál szerint a helyiek hiába kérték a DK-s Kiss László által vezetett önkormányzatot, hogy számolják fel az elgettósodott békásmegyeri részt, ők nem tettek semmit.

2023 decemberében az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Óbuda polgármestere úgy fogalmazott: a sokpárti együttműködéssel az elmúlt években kiváló eredményeket értek el.

Kiss László - polgármester, III. kerület, Budapest, DK: "Azt akarjuk hangsúlyozni, hogy a III. kerületben most már 4,5 éve egy töretlen sokpárti együttműködés működik és ez a sokpárti együttműködés nagyon kiváló eredményeket hozott és hát látjuk, hogy ugyan ezeket az eredményeket nehéz lesz túlszárnyalni, de erre fogunk törekedni 2024-et követően is."

Azonban a Fidesz-KDNP helyi polgármester jelöltje közösségi oldalán közzétett videójában arról beszél: a kerületi egy részét ellepte szemét, illegális hulladéklerakók jelentek meg, valamint hajléktalanok és kábítószeresek jelentek meg az elhagyatott önkormányzati házakban.

Bús Balázs - polgármester jelölt, III. kerület, Budapest, Fidesz-KDNP: "Itt vagyunk Békásmegyer fölött az Ezüsthegy oldalában, amit újabban a Békásiak NO-GO zónának hívnak, pedig lehetne akár Békásmegyer Rózsadombja vagy a legszebb III. kerületi erdő is. Újabban ezt a hegyoldalt kábítószeresek, hajléktalanok és bűnözők lepték el. Feltörték az önkormányzati ingatlanokat és a kerületiek nem szívesen jönnek erre a domboldalra."

Bús Balázs hozzátette: megdöbbentő, hogy ilyen előfordulhatott Óbudán és a gettórész azonnali felszámolására van szükség.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!