2024. 05. 07. Kedd Gizella napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:10

Belföld

Hajdu Steve nagyröptű gondolatai ismét a magyarok lelkébe gázoltak

  • Hajdu Steve nagyröptű gondolatai ismét a magyarok lelkébe gázoltak

Hajdu Steve már megint nem bírt magával - írja a Mandiner.
A humorista-színművész ezúttal Azahriah és Szoboszlai Dominik magyarságára tett vitatható megjegyzéseket.

Az RTL Klub reggeli műsorában a vendégek nagy magyar teljesítmények megfejtésébe fogtak, ám Steve a beszélgetés kezdetén azt mondta:

 „Azt azért figyelembe kell venni, hogy Azahriah és Szoboszlai már nem magyarok. Tehát nem magyar mentalitással dolgoznak és gondolkodnak. Nekik nem elég az, amit a közeg itthon rájuk süt.”

Hozzátette azt is, hogy ezek a fiatalok istenáldotta tehetségek, akik nemzetközi szinten dolgoznak. „Mi nem akarunk dolgozni” – zárta gondolatait Hajdu.

A Heti hetes egykori megmondóembere azt állította, hogy a magyar lét, e nemzethez való tartozás konkrétan kizárja a teljesítményt.
Magyar addig nem vívhatja ki, nem szerezheti meg az egész világ megbecsülését, amíg magyar.

Miféle öngyűlölő zavarodottság kell ahhoz, hogy valaki erre a megfejtésre jusson, s azt még a képernyőn is vállalja? - tette fel a kérdést Kacsoh Dániel a Mandineren közölt cikkében.

Ebben a kifakadásban ott van a Nyugattól szinte kritika nélkül elaléló liberális elit, amely négyévente kénytelen rácsodálkozni, hogy vidéken is van élet, sőt, akár dolgos, értelmes, szorgalmas emberek is lakhatnak „mucsán”.

 

A teljes cikket a Mandiner oldalán olvashatják, IDE KATTINTVA.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!