2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Mátyás utolsó éjszakája

Következik:

Vezércikk 04:00

Belföld

Hadházy újabb tüntetést szervez az MTVA-székházhoz

Újabb tüntetést jelentett be Hadházy Ákos az MTVA Kunigunda utcai székháza elé december 9-re.

  • Hadházy újabb tüntetést szervez az MTVA-székházhoz

Hadházy Ákos azzal indokolta a döntést, hogy a közszolgálati televízió nem számolt be arról, korábban aláírásgyűjtésbe kezdett annak érdekében, hogy Magyarország csatlakozzon az uniós ügyészséghez.

„A kényszerítéséről szóló petícióról sikerült úgy beszámolnia a köztévének, hogy csak egy fél mondat szólt erről a tudósításában – nyilatkozott Hadházy. – Ez a televízió nem számolt be az elindulás óta erről az akcióról. Az uniós ügyészség alapvető hazánk jövője szempontjából, és ki fogjuk kényszeríteni, hogy a köztévé számoljon be erről.”

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!