2021. 09. 23. Csütörtök Tekla napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hírek 20:00

Belföld

Hadházy öt nappal a magyar kiesés után elkezdett stadionozni

Öt nap se telt el szerda este óta, amikor a magyar válogatott hősies küzdelemben 2-2-t ért el a 2014-es világbajnok Németország otthonában, ám így is kiesett  – talán túlzás nélkül állíthatjuk – minden idők legerősebb csoportjából a labdarúgó Európa-bajnokságon.

Már a németek elleni mérkőzésbe is betüremkedett a politika: Münchenben szivárványos zászlókat osztogattak, szivárványos színekre akarták kivilágítani az Allianz Arénát, a magyar pedofiltörvény elleni tiltakozásképpen pedig szivárványos zászlóval rohant be egy ember a magyar himnusz – amit egyébként a németek kifütyültek – alatt a müncheni stadionba.

A németektől aztán a hollandok vették át a stafétát, akiknek újságjaik rasszizmust vizionáltak a Puskás Arénában, csapatkapitányuk levonulással fenyegetőzött, miniszterelnökük pedig térdeltetni akarta Magyarországot a pedofiltörvény miatt.

Ráadásul a dolog pikantériája, hogy a németalföldiek Budapesten játszották nyolcaddöntőjüket, ahol viszont ők térdeltek le a csehek előtt,

akik 2-0-val küldték haza a narancsmezeseket.

Mindezen előzmények után nyilvánult meg Hadházy Ákos, aki hétfőn az alábbiakat írta ki közösségi oldalára: „talán jobb lett volna, ha a cseheknél épül drága stadion, és mi jutunk a nyolc közé”. A bejegyzés fölött megemlítette, hogy „a csapat mostani eredményeire persze így is mindenképp büszkék lehetünk , de Orbán rengeteg eszement stadionját így is végtelenül szégyelljük és sajnáljuk”.

Mandiner

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Újabb horrorvágóhidat leplezett le a NÉBIH

A helyszínen az ellenőrök gyomorforgató körülményeket tapasztaltak, az udvaron például rovarral szennyezett fagyasztott termékek is voltak. 2021. szeptember 23.

Letették az új mohácsi kikötő alapkövét

Mohácson letették az új országos közforgalmú kikötő alapkövét. A mintegy 7,8 milliárd forintos beruházás 2023. végére készül el. 2021. szeptember 23.

Mazsihisz: Ózd jobbikos alpolgármestere adjon magyarázatot!

Rossz érzéseket kelt a magyarországi zsidóság tagjaiban az ózdi alpolgármester fotója. 2021. szeptember 23.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!