2021. 12. 05. Vasárnap Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Ha kell, megveti a választókat Kerpel-Fronius Gábor

Ha kell, megveti azokat az embereket a Momentum főpolgármester-jelöltje, akik arra méltók. Kerpel-Fronius Gábor volt, hogy agyhalottnak nevezte a magyarokat, de volt, amikor provinciális hőbörgőknek. Szerinte erősen fogalmazott, de bocsánatot senkitől sem kér.

A Momentum főpolgármester-jelöltje a tavalyi Horvátország elleni focimeccs után úgy fogalmazott közösségi oldalán, hogy mennyi gusztustalan és rasszista ismerősöm van és mennyire agyhalott ez az ország.

Kerpel stábunknak azt mondta: ezt a bejegyzést akkor írta, amikor még nem volt politikus és azoknak szánta, akik szélsőséges kommenteket írtak. Bocsánatot azonban most, főpolgármester-jelöltként sem kér.

Ahogy egy 2016-ban, a német karácsonyi vásárt ért merénylet utáni bejegyzését sem tartja aggályosnak. Akkor úgy fogalmazott: imádom a sok jobboldali fotelhuszárt, akik a berlini merénylet után hisztérikusan migráns-simogatóznak, sorosoznak, ballibsiznek, úgy viselkednek, mintha a világ ért volna véget, vagy legalább is a Vörösmarty téren történt volna a merénylet. Majd pedig provinciális országnak nevezte Magyarországot és provinciális hőbörgőknek titulálta a magyarokat. Úgy fogalmazott: könnyű innen a provinciáról hőbörögni, ahol igazából nem történik semmi. Kerpel szerint, aki méltó a megvetésre, ha kell, megveti.

Kerpel-Fronius a tavalyi országgyűlési választások után pedig a migrációs veszélyt bagatellizálta: szerinte egy magyar nőnek jobban kellene attól félnie, hogy egy magyar férfi - ráadásul ismerőse, családtagja - erőszakolja meg, mint egy migráns.

Hír TV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

OSSZA(D)! 2. + VIDEÓ

2 halott, 2 fogyatékkal élő, 1 súlyos sérült, 6 tönkrement család, 5 év szabadságvesztés.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!