2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:10

Belföld

Gyurcsányék népszavazást kezdeményezhetnek

Népszavazást kezdeményezne a Demokratikus Koalíció a boltok vasárnapi zárva tartása miatt.

Gyurcsány Ferenc pártja arra biztatja a civil szervezeteket, csatlakozzanak a felhíváshoz, és ha a parlament megszavazza a törvényt, indítsák el a referendum kiírásához szükséges aláírásgyűjtést. A párt képviselője szerint a boltbezárások miatt a magyar vásárlók egy része a környező országokba járna vásárolni, ami súlyos bevételkiesést okozna a költségvetésnek is.

– Abban az esetben, ha a parlament elfogadja, a népszavazási kezdeményezést elindítjuk. A jogi előkészületei zajlanak ennek a munkának jelenleg – tájékoztatott Oláh Lajos. – Arra biztatunk minden civil szervezetet és politikai pártot, hogy ők is éljenek ezzel a lehetőséggel, közösen gyakoroljunk nyomost a kormányra. Vegyék tudomásul, hogy rólunk, nélkülünk nem lehet dönteni – tette hozzá az országgyűlési képviselő.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Jön az önkéntes elvű haderő + videó

Jön az önkéntes elvű haderő + videó

Magyarország egyedül képviseli azt az álláspontot, hogy a békéhez vezető egyetlen út a tűzszünet és a béketárgyalások - jelentette ki Szalay-Bobrovniczky Kristóf.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!