2024. 04. 14. Vasárnap Tibor napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Vezércikk 04:00

Belföld

Gyurcsányék az ízléstelen plakátkampányukkal átlépték a vörös vonalat + videó

Kormányellenes plakátokkal árasztotta el az országot a Demokratikus Koalíció. A Gyurcsány-párt plakátkampánya egy hónapig látható az országban mindenhol.

  • Gyurcsányék az ízléstelen plakátkampányukkal átlépték a vörös vonalat + videó

Donáth Anna közösségi oldalán reagált a kampányra. Azt írta: nincs mentség a kormány tetteire, azonban a legrosszabb reakció, ha kivetkőznek emberségükből.

A Híradóban kapcsoltuk Pálfalvi Milánt, a Nézőpont Intézet elemzőjét, aki szerint a DK botrányos plakátkampánya ügyében etikáról nem lehet beszélni. 

A DK minden egyes politikai megmozdulása szűken és tágan értelmezetten azt a célt szolgálja, hogy a Demokratikus Koalíció növelni próbálja a saját politikai befolyását (...) nem kell ehhez különösebb szaktudás, hogy az ember kijelentse teljes mértékben etikátlan kiplakátolni az országot olyan plakátokkal, amit a DK megtett és olyan szavakkal teleírni, amelyeknek az alapja sincs meg (...) A DK átlépett egy olyan határt, egy olyan vörös vonalat, amelyből az emberek láthatják: itt etikáról egyáltalán nincsen szó

- mondta el az elemző. 

Emlékeztetett arra, hogy Gyurcsányék próbálnak előremenekülni, holott pont most robbant ki egy olyan pedofilbotrány, ami köthető a DK-hoz, a főváros XI. kerületének polgármesteréhez

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Globál – Megvan mit akar a nyugat Oroszországtól + videó

Globál – Megvan mit akar a nyugat Oroszországtól + videó

Oroszország javát – vagy inkább javait akarja a pénzügyi háttérhatalom, és úgy tűnik kitart emellett az elhatározása mellett még akkor is, ha ezzel az atomháború szélére sodorja a A részletekről beszélt Boros Imre, közgazdász és Bogár László közgazdász a Globalban. Vigyázat a nyugalom megzavarására alkalmas tények hangzanak majd el. Szerkesztő-műsorvezető: Virághalmy Sarolta.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!