2021. 09. 24. Péntek Gellért, Mercédesz napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hírek 09:00

Belföld

Gyurcsány nem akart beszélni az emberekkel

Tüntetők zavarták meg Gyurcsány Ferenc szerdai utcafórumát. A tapolcai eseményen a DK szimpatizánsai mellett olyanok is részt vettek, akik kérdőre szerették volna vonni a bukott miniszterelnököt korábbi tettei miatt. Hiába szerettek volna azonban beszélni vele, a DK elnöke nem válaszolt a kérdéseikre. Az utcafórum végül a tervezettnél jóval hamarabb ért véget.

Izgatottan gyülekeztek a DK-szimpatizánsok szerda délután Tapolcán, Gyurcsány Ferenc utcafórumán. Az informátor stábja a helyszínen azonban egy másik gyülekező csoporttal is találkozott. Ők azonban nem amiatt érkeztek, hogy támogatásukról biztosítsák a bukott miniszterelnököt, sokkal inkább kérdőre szerették volna vonni korábbi tettei miatt.

A demonstrálók az esemény alatt végig hangosan skandáltak, és egyértelmű üzeneteket küldtek Gyurcsány Ferencnek.

A tüntetők táblákkal és transzparensekkel is tiltakoztak, és megpróbáltak kérdéseket feltenni a DK elnökének.

Mivel azonban Gyurcsány Ferenc nem tett eleget a kérésnek, a csoport egyik hangadója végül az informátor kamerájának mondta el, hogy miről beszélgetne vele. A 2006-os események is szóba kerültek.

Az esemény végül a tervezettnél jóval hamarabb véget ért, Gyurcsány Ferenc néhány szelfi után pedig jobbnak látta, ha gyorsan elhagyja a helyszínt.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Orbán Viktor: A magyar családpolitika példátlan Európában

Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorának nyilatkozott. 2021. szeptember 24.

Adatgyűjtésre is használhatja az ellenzék az előválasztást

Akár büntetőjogi és hatósági következménye is lehet annak, ha az előválasztás adatkezelője nem tartja be a szabályokat - hangsúlyozta az Adatvédelmi Hatóság elnöke a Hír TV Napi Aktuális című műsorában. 2021. szeptember 23.

Halálos lakástűz Nagyatád külterületén

A nyolcvan négyzetméteres régi ház teljes terjedelmében égett. 2021. szeptember 23.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!