2020. július 4.,
szombat, Ulrik napja

Gyurcsány most a nyomásgyakorlással állt elő

2014. március 6., csütörtök 17:13, frissítve: csütörtök 17:50

Nyomást gyakoroltak arra a berettyóújfalui nőre, aki a Demokratikus Koalíció felvételén korábban arról beszélt, hogy a munkaügyi kirendeltség azért vonta meg tőle a támogatást, mert részt vett egy kormányellenes tüntetésen. Ezt állította Gyurcsány Ferenc a Parlament TV-ben.

Vígh Anikó tegnap a Hír Televíziónak azt mondta: a belegyezése nélkül közölték a videót, ezért haragszik. Az asszony a publikálás előtt egy nappal már megkapta a támogatás folyósításáról szóló határozatot. Gyurcsány Ferenc szerint a nő többször is megerősítette, hogy nyilvánosságra hozhatják a felvételt. A Demokratikus Koalíció elnöke a jobboldali sajtó tisztességét is kétségbe vonta. Azt mondta: nem fogadna rá nagy tételben.

„Nem tudom, mi történt vele, nem tudom, milyen nyomást gyakorolnak rá. Az utóbbi időben viszonylag sok videót készítettem, Felcsútról meg Esztergomról meg másról. Akik nekem elmesélik a történetüket, azokban nyilván én bízom, és nyilvánosságra hozom. Kétségtelenül túl sok a zavaros momentum ebben az ügyben, azt gondolom, hogy csúnyán nyomás alá helyezték ezt a hölgyet, sajnálom őt” – fogalmazott Gyurcsány Ferenc.

Forrás: Hír TV