2022. 08. 15. Hétfő Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar 00:05

Belföld

Gyurcsány Ferencnek a Jobbik segít a többi ellenzéki párt bedarálásában

Gyurcsány Ferenc a Jobbik segítségével darálná be a többi ellenzéki pártot – ez derül ki az előválasztás alakulásának elemzéséből. A Mediaworks Hírcentruma szakértők segítségével áttekintette, hogy a 106 választókerületben kik lehetnek szeptember végére a baloldal közös jelöltjei. A számok és a korábbi választási adatok egyértelműen azt mutatják, hogy Gyurcsány Ferenc a Jobbikkal szövetkezve sikeresen gyűrheti maga alá az MSZP-t, a Párbeszédet, az LMP-t és a Momentumot. Ezzel pedig a DK-nak akár kétharmados többsége is lehet a koalíción belül.

  • Gyurcsány Ferencnek a Jobbik segít a többi ellenzéki párt bedarálásában

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!