2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Gyurcsány Ferenc be akarta záratni, ma 110 ezer ember ellátását biztosítja a karcagi kórház

Aki hosszabb-rövidebb kezelés után távozik a kórházból, hálás nekik. Hivatalos ünnepnapja az ápolóknak azonban csak 2014 óta létezik. Február 19-én, Kossuth Zsuzsanna születésnapján van a magyar ápolók napja. Karcagon ma köszöntötték a kórház alkalmazottjait.

  • Gyurcsány Ferenc be akarta záratni, ma 110 ezer ember ellátását biztosítja a karcagi kórház

Nem felejtik el a karcagiak, hogy Gyurcsány Ferenc, még az ország vezetőjeként be akarta záratni a Kátai-kórházat. Az intézmény mára a térség egyik legmodernebb egészségügyi intézménye, amely az ápolók napja alkalmából alkalmazottait köszöntötte.

Kossuth Lajos 1849-ben hozta létre az Országos Főápolói Hivatalt, melynek vezetését legkisebb húgára bízta. A magyar Országgyűlés 2014-ben Kossuth Zsuzsanna születésnapját, február 19-ét a magyar ápolók napjává nyilvánította.

A karcagi Kátai Gábor Kórház száztízezer ember egészségügyi ellátását biztosítja.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!