2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

Gyurcsány egy listát akar 2022-re

Egymásnak adogatják az Apró-villa kilincsét az ellenzéki politikusok, akik már házhoz járnak Gyurcsány Ferenchez. Ezt a DK- elnöke árulta el a Magyar Narancsnak. Gyurcsány ugyanis már hónapok óta egyeztet otthonában a fővárosi politikusokkal, köztük az MSZP-ből a DK-ba átigazolt polgármesterekkel. A pártelnök ugyanakkor nem csak közös egyéni képviselőjelölteket és miniszterelnök-jelöltet, hanem közös ellenzéki listát is akar a 2022-es országgyűlési választáson. Gyurcsány Ferenc egy pécsi fórumon azt mondta, ha a választók teljes ellenzéki összefogást szeretnének, nem fogja érdekelni őket, hogy egyes politikusok mit mondanak.

  • Gyurcsány egy listát akar 2022-re

Az összes ellenzéki formáció "hozzádékásodott" a DK-hoz, ezért biztosan nem szavazna az ellenzéki összefogásra

- reagált az LMP egykori társelnöke arra, hogy a milliárdos költségvetési csalással gyanúsított Czeglédy Csaba az egyik legkártékonyabb politikusnak nevezte.

Schiffer András szerint az MSZP és a Gyurcsány-párt egylényegűségét semmi sem bizonyítja jobban, mint Czeglédy mozgása a két párt között.

Az egykori társelnök szerint az ellenzéki önfeladás versenyét - idézem: a neoJobbik nyerte, amely már a határon túliak szavazati jogát is megpiszkálná, sőt, a korábbi politikus azon sem lepődne meg, ha egyszer őt személyesen Gyöngyösi Márton antiszemitázná le.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!