2021. január 19.,
kedd, Sára, Márió napja

Gyurcsány egy listát akar 2022-re

2020. március 5., csütörtök 13:18

Egymásnak adogatják az Apró-villa kilincsét az ellenzéki politikusok, akik már házhoz járnak Gyurcsány Ferenchez. Ezt a DK- elnöke árulta el a Magyar Narancsnak. Gyurcsány ugyanis már hónapok óta egyeztet otthonában a fővárosi politikusokkal, köztük az MSZP-ből a DK-ba átigazolt polgármesterekkel. A pártelnök ugyanakkor nem csak közös egyéni képviselőjelölteket és miniszterelnök-jelöltet, hanem közös ellenzéki listát is akar a 2022-es országgyűlési választáson. Gyurcsány Ferenc egy pécsi fórumon azt mondta, ha a választók teljes ellenzéki összefogást szeretnének, nem fogja érdekelni őket, hogy egyes politikusok mit mondanak.

Az összes ellenzéki formáció "hozzádékásodott" a DK-hoz, ezért biztosan nem szavazna az ellenzéki összefogásra

- reagált az LMP egykori társelnöke arra, hogy a milliárdos költségvetési csalással gyanúsított Czeglédy Csaba az egyik legkártékonyabb politikusnak nevezte.

Schiffer András szerint az MSZP és a Gyurcsány-párt egylényegűségét semmi sem bizonyítja jobban, mint Czeglédy mozgása a két párt között.

Az egykori társelnök szerint az ellenzéki önfeladás versenyét - idézem: a neoJobbik nyerte, amely már a határon túliak szavazati jogát is megpiszkálná, sőt, a korábbi politikus azon sem lepődne meg, ha egyszer őt személyesen Gyöngyösi Márton antiszemitázná le.

HírTV