2024. 09. 24. Kedd Gellért, Mercédesz napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Gyurcsány: amit Magyar Péterék csinálnak Budapesten az a „futtató fiúk k*rva tempója” + videó

A DK elnöke még futás előtt is Magyar Péterre gondol, hiszen elég sok fejfájást okoz neki, hogy a Fővárosi Közgyűlésben és a cégek vezetői között párttársait helyett tiszások lesznek – írja a PestiSrácok.hu.

  • Gyurcsány: amit Magyar Péterék csinálnak Budapesten az a „futtató fiúk k*rva tempója” + videó

Gyurcsány Ferenc szerint ők anno még a fideszeseket sem rúgták ki a minisztériumokból pedig nagy ellenfelek voltak. Azért a fideszesek valószínűleg nem így emlékeznek. Az izzadságszagú magyarázatokból végül nem derül ki, hogy a DK vezér végülis miben ért egyet a Tiszával, pedig eredetileg ezért csinálta a videót. 

A nagy magyarázatok közepette azt is megtudjuk, hogy a budapestiek azért választották újra Karácsony Gergelyt, mert úgy voltak vele, hogy inkább rendben voltak a dolgok Budapesten, mint nem. Gyurcsány azt sem tudja, hogy mi a baj Kiss Ambrus főpolgármester-helyettessel. Szerinte ő jól végzi a dolgát. Igaz, hogy eddig csak azt szajkózta, hogy a csőd szélén van Budapest, de ezek szerint ez is jó munka.

A DK elnöke szerint a fővárosi cégek vezetői között is vannak tisztességesek. Igaz, hogy nemrég még Karácsony Gergely is azt mondta, hogy itt az idő, hogy kevesebb ember legyen ezekben a cégekben és meg kell pályáztatni a posztokat újra, hátha vannak jobb vezetők, de Gyurcsány védi sajátjait. Bár Karácsony magyarázatánál is kilóg a lóláb, hiszen, ha új vezetőket akar, akkor miért osztogatott 10 milliós jutalmakat? Mindenesetre a cégvezetők leváltásáról egy érdekes hasonlat jut eszébe Gyurcsánynak mégpedig az, hogy

ez a futtató fiúknak a k*rva tempója. Így nem viselkedik tisztességes ember. Aki így viselkedik emberekkel, az így fog viselkedni az országgal is. 

Majd jön a nagy kérdés, hogy ezek az új tiszás emberek, akiket Magyar küld, miben jobbak mint Pikó vagy Soproni, esetleg a DK-s polgármesterek bármelyike.

A teljes cikket a PestiSrácok.hu-n olvashatják. 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Gábriel arkangyal alászállt a Hősök terén

Gábriel arkangyal alászállt a Hősök terén

Több mint 120 év után először hagyta el a monumentális Gábriel arkangyal szobor a Millenniumi emlékmű korinthoszi oszlopát. A belső feltárást követően restaurátorok veszik kezelésbe és helyreállítják az eredeti állapotát – írják a Ligetbudapest.hu-n.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!