2024. 09. 28. Szombat Vencel napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - Kísértet Lublón

Következik:

Híradó 23:05

Belföld

Gyurcsánnyal pózoltak a lányok, amiért még pénzt is kértek tőle

Továbbra sem tudni, hogy aktivisták vagy pártszimpatizánsok voltak azok a lányok, akik egy várpalotai lakossági fórumon egy ezrest kértek Gyurcsány Ferenctől azért, hogy közös fotón szerepeljenek vele. A fiatalokat a DK elnöke Molnár Csabához, a párt ügyvezető alelnökéhez küldte, hogy ő fizesse ki a pénzüket.

Gyurcsány Ferenccel kampánykörútjának várpalotai állomásán készítettek közös fényképet a fiatal lányok. A felvétel elkészítése után pedig megkérték az árát, ezer forintot kaptak a Demokratikus Koalíció elnökével való pózolásért.

– Köszönjük. Egy ezrest nem kaphatunk?
– Csabával beszéljen, Csabával, ott hátul, mondja neki, hogy én küldtem.
– Tényleg?
– A fekete zakóban.
– És kapunk egy ezrest?
– Beszéljen vele!

Gyurcsány Ferenc Facebook-oldalán, miután megosztotta a felvételt, azt írta, senkinek nincs köze ahhoz, mire költi a saját pénzét. Várpalotán azonban nem a sajátját költötte, hiszen a lányokat a párt ügyvezető alelnökéhez küldte, hogy ő fizesse ki őket. Az esetről a Hír Televízió meg akarta kérdezni Gyurcsány Ferencet, a Demokratikus Koalíció elnöke azonban nem válaszolt. A berettyóújfalui lakógyűlésre pedig nem engedtek be stábot.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A tabella élére ugrottak Szoboszlaiék

A tabella élére ugrottak Szoboszlaiék

A Szoboszlai Dominikkal felálló Liverpool 2-1-re győzött a Wolverhampton Wanderers vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójának szombat esti mérkőzésén, sikerével pedig átvette a vezetést a tabellán.
Visszaéltek Marco Rossi képével

Visszaéltek Marco Rossi képével

Egy Tisza-párti politikus kampányfotóján tűnt fel a válogatott mestere, aki nem gondolta, hogy ez lesz a mindennapos rutinnak számító szurkolói fotózkodásból.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!