2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Poltikai hobbista 22:40

Belföld

Gyűlöletkampány: "Ron Werber csak ehhez ért"

Indulatok és ellentétek szításából próbál szavazatokat szerezni az MSZP a Fidesz kommunikációs igazgatója szerint. Kocsis Máté a Hír TV Versus című műsorában azt mondta: az utcán óriásplakátokkal a szocialisták megkezdték a Ron Werber-i gyűlöletkampányt.

Szerinte nem véletlen, hogy az oktatást és a gazdaságot irányító kormánytagokat vették célba. Kocsis Máté ugyanis úgy látja: ez a két ágazat az, amelyeken a jelenlegi kormány jelentős eredményeket ért el, miközben a szocialisták korábban mindkét területen csak káoszt okoztak.

„A szocialistáknak borzasztó nehéz megmagyarázniuk, hogy mit tettek ezzel az országgal 2002 és 2010 között – fogalmazott Kocsis Máté. – Én nem lennék a helyükben, mert szinte lehetetlen erre a magyar emberek számára elfogadható magyarázatot adni. Ezért gondolom, hogy ezek a kampányaik csak az indulatra épülhetnek. Egyrészt mert Ron Werber csak ehhez ért, ezt már bizonyította, másrészt pedig ez az egyetlen esélyük, ahogy azt egyébként Lendvai Ildikónak egy interjújából is megtudhattuk, hogy indulatokat és ellentéteket szítsanak” – tette hozzá a kommunikációs igazgató.

A Fidesz kommunikációs igazgatójával készült teljes interjút 21 óra 30 perctől, a Versusban láthatják.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!