2024. 06. 22. Szombat Paulina napja
Jelenleg a TV-ben:

Az életmentő - Semmelweis Ignác igaz története

Következik:

Vezércikk 05:00

Belföld

Farkas Péter: Nincs mit megbánnom + Videó

Harmadik per-újrafelvételi kérelmét nyújtotta be Farkas Péter olimpiai bajnok birkózó ügyvédje, 46 olimpikon pedig aláírásgyűjtésbe kezdett, hogy vizsgálják felül az egykori klasszis ügyét. A sportoló négy és fél év teljes hallgatás után a Stopper stábjának beszélt a börtönévekről, a megpróbáltatásokról, a szökéséről és a régi sikerekről is.

Húszéves győzelmi évforduló a rácsok mögött. Farkas Péter birkózó Európa- és világbajnoki címei után 1992-ben barcelonai olimpiai győzelmével koronázta meg pályafutását. A sportoló jelenleg a fővárosban, a Kozma utcai fegyházban tölti büntetését. Egykori sikereire nem szokott gondolni, az eredmények mellett azzal írt történelmet, hogy a barcelonai olimpiai dobogó tetején állva beleharapott az érmébe, hogy megnézze, valóban aranyból van-e.

Farkas Péter 2000-ben búcsúzott a birkózószőnyegtől, négy évvel később mással került a lapok címoldalára. A rendőrség az ország egyik legnagyobb és legprofibban kialakított kábítószerüzemét leplezte le családi házukban.

Mint az egykori sportoló fogalmazott: a marihuánatermesztéssel kapcsolatban semmit nem követett el, ő csak a ház pincéjét építette, amelyből – állítása szerint – hőtőházat akartak kialakítani. Az elsőfokú bíróság álláspontja szerint azonban a Farkas testvérek már eleve azért vették a házat és építették a pincét, hogy marihuánát termesszenek. Az egykori birkózó ezt cáfolja. Farkas Péter ügyvédje ezért nemrég ismét per-újrafelvételi kérelmet nyújtott be.

Farkas Pétert hét évre ítélte a bíróság. Legkorábban 2014-ben szabadulhat. Az olimpiai bajnokkal készült interjút a Hír Televízió 19.30-kor kezdődő, Stopper című műsorában láthatják.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk – Manfred Weber nem a Fideszt, hanem a magyarokat akarja büntetni + videó

Vezércikk – Manfred Weber nem a Fideszt, hanem a magyarokat akarja büntetni + videó

Orbán Viktor pénteken Berlinben adott interjút a Kossuth Rádiónak. Ebben többek között Manfred Weberről néppárti vezetőről mondott meghatározásokat. Hogy mit gondolnak erről a Vezércikk vendégei – Ferencz Orsolya miniszteri biztos, Kacsoh Dániel a Mandiner főszerkesztő-helyettese és Rákay Philip kreatív producer – kiderül a ma esti adásból.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!