2023. 06. 10. Szombat Margit, Gréta napja
Jelenleg a TV-ben:

Svenk

Következik:

Globál 23:10

Belföld

György István: Mindenki regisztráljon és foglaljon időpontot, aki még nem tette!

Az operatív törzs szerdai sajtótájékoztatóját György István, az országos oltási munkacsoport vezetője kezdte.

  • György István: Mindenki regisztráljon és foglaljon időpontot, aki még nem tette!

Már nem a vakcinák száma a kérdés

György István elmondta, hogy a magyar oltási program sikeres, az unióban a második helyen állunk az átoltottságot tekintve. Nálunk 38, az unióban 22 százalékos az átoltottság.A regisztráltak száma 4,526 millió fölé emelkedett, 74 százalékuk már megkapta az első oltást. Most már nem akadály a vakcinák mennyisége. Holnap 400 ezer újabb adag Sinopharm érkezik. 

További napokra is megnyitják az online időpontfoglalót

György István szólt arról is, hogy az online időpontfoglaló rendszer révén bárhová lehet foglalni időpontot. Mindenki saját akaratából is oltáshoz juthat, és nem kell a háziorvosoknak foglalkoznia ezzel - tette hozzá. György ismertette, hogy milyen társadalmi csoportokat oltottak be eddig. Mindenki egy-két napon belül megkaphatja a vakcinát. A következő napokra is nyitva lesz az online időpontfoglaló a Sinopharm és AstraZeneca vakcinára - jelentette be. 

Ők is regisztrálhatnak az oltásra

György István bejelentette, hogy hamarosan indul a 16-18 évesek oltása, ők Pfizer-vakcinát kapnak majd. A részletekről hamarosan tájékoztatnak.Azok is regisztrálhatnak az oltásra, akik 3 hónapon belül fertőzöttek voltak. Magyarországon példaértékű oltási program kerül végrehajtásra. 

Mindenki regisztráljon, aki még nem tette

György István közölte, hogy mindenki regisztráljon és foglaljon időpontot az oltásra. Ezzel nemcsak magán, hanem az egész társadalmon segít. Így szabadabbá válhat az életünk. 

 

Origo, Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Éjszakai csapást mértek Odesszára az oroszok

Éjszakai csapást mértek Odesszára az oroszok

Drónokkal támadta Odessza városát éjszaka az orosz hadsereg. A csapás során rakétákat is bevetett a Föderáció, a robbanások három civil életét követelték, közel harmincan megsérültek.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!