2022. 05. 25. Szerda Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

György István: Mindenki regisztráljon és foglaljon időpontot, aki még nem tette!

Az operatív törzs szerdai sajtótájékoztatóját György István, az országos oltási munkacsoport vezetője kezdte.

Már nem a vakcinák száma a kérdés

György István elmondta, hogy a magyar oltási program sikeres, az unióban a második helyen állunk az átoltottságot tekintve. Nálunk 38, az unióban 22 százalékos az átoltottság.A regisztráltak száma 4,526 millió fölé emelkedett, 74 százalékuk már megkapta az első oltást. Most már nem akadály a vakcinák mennyisége. Holnap 400 ezer újabb adag Sinopharm érkezik. 

További napokra is megnyitják az online időpontfoglalót

György István szólt arról is, hogy az online időpontfoglaló rendszer révén bárhová lehet foglalni időpontot. Mindenki saját akaratából is oltáshoz juthat, és nem kell a háziorvosoknak foglalkoznia ezzel - tette hozzá. György ismertette, hogy milyen társadalmi csoportokat oltottak be eddig. Mindenki egy-két napon belül megkaphatja a vakcinát. A következő napokra is nyitva lesz az online időpontfoglaló a Sinopharm és AstraZeneca vakcinára - jelentette be. 

Ők is regisztrálhatnak az oltásra

György István bejelentette, hogy hamarosan indul a 16-18 évesek oltása, ők Pfizer-vakcinát kapnak majd. A részletekről hamarosan tájékoztatnak.Azok is regisztrálhatnak az oltásra, akik 3 hónapon belül fertőzöttek voltak. Magyarországon példaértékű oltási program kerül végrehajtásra. 

Mindenki regisztráljon, aki még nem tette

György István közölte, hogy mindenki regisztráljon és foglaljon időpontot az oltásra. Ezzel nemcsak magán, hanem az egész társadalmon segít. Így szabadabbá válhat az életünk. 

 

Origo, Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!